May

Kardeş okulumuz Çorum Merkez Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden okulumuz öğrencilerine gönderilen kardeşlik mektuplarının tamamı, öğrencilerimiz tarafından okunmuş olup, duygusal anlar yaşanmıştır. Öğrencilerimiz kardeş okulumuzdaki kardeşlerine cevap mektupları yazmışlardır.

Ara

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ilahiyat fakültesi öğrencileri tarafından okulumuz görme engelli öğrencisi Cud Karj için sesli kitap hazırlanmış ve kendisine tablet ve kulaklık hediye edilmiştir. Böylece öğrencimiz çeşitli branşlarda sesli kitap yardımıyla eğitimine devam edebilecektir. Bu düşünceli ve anlamlı uygulamalarından dolayı ilahiyat fakültesi öğretim görevlisi Ayşenur Fidan'a, okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Mine Yavuz'a ve ilahiyat fakültesi öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.