Kas

İl milli eğitim müdür yardımcısı Hüseyin Polat Başkanlığında din öğretimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürleri ile kasım ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Polat okulumuzu ziyaret etmiştir.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Kas

Okulumuz yedinci sınıf öğrencilerinden Hele Yusuf'un evinde çıkan yangın sonucu evi kullanılmayacak hale gelmiştir. Bunun üzerine okulumuz öğretmenleri tarafından el birliği ile maddi ve nakdi yardım toplanarak öğrencimize ve ailesine geçmiş olsun ziyareti yapılarak toplanan yardımlar teslim edilmiştir.

Ekm

Okulumuzda 112 Acil Çağrı bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

Okulumuz Rehber öğretmeni Ebru ELMAS tarafından 5. Sisınıf öğrencilerimize okula uyum eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuzda Hz. Peygamber  Efendimiz Muhammed Mustafa'ın  (s.a.v) doğum haftası Mevlid-i Nebi Haftası büyük bir coşku ile kutlanmıştır. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen DİKAB zümresine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda bulunan anasınıflarımız eğitim-öğretime başlamıştır.

Eyl

Okulumuzda mevlidi nebi kapsamında öğrencilerimiz tarafında kutlama çalışmaları gerçekleştirildi

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı okulumuzda sevinç ve büyük bir heyecanla başlamıştır. Okulumuza yeni başlayan beşinci sınıflarımız oryantasyon açısından etkinliklerle karşılanmıştır. Deprem sürecinden sonra okulumuz öğrencilerin çoğu okula devam etmekte olup yeni eğitim öğretim yılımızın başarılara vesile olmasını dileriz. Panomuzun hazırlanmasında emeği geçen DİKAB zümresine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları verilecektir.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Mezun olan kıymetli öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

İl Özel İdare İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenleri tarafından, Antakya Nedime Keser halk eğitim merkezi yöneticisi Nurcihan Yurdagül ve halk eğitim merkezinin usta öğreticileri yardımıyla gerçekleştirdiğimiz konteyner boyama etkinliği Bursa Ticaret Borsası konteynerlarının içine yapıldı. Boyanan konteynerlarda çocuk oyun odası ve halk eğitim merkezinin kurslarından resim, ahşap boyama, kuaforluk gibi eğitim alanları oluşturulacaktır. Antakya Kaymakamlığının desteği ve izni dahilinde yapılmıştır.

Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine depremden sonra moral ve motivasyon amaçlı piknik düzenlenmiştir.