May

Öğrencimizi tebrik eder, çalışmasında emeği geçen Müdür Yardımcısı Uğur PEHLİVAN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma GENÇ'e teşekkür ederiz.

Ders kazanımı kapsamında Musalla Cami tanıtım gezisi yapılmıştır.

Mrt

İlimizde yapılan Halk Oyunları Yarışmasına öğrencilerimizde katıldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

2023-2024 Ramazan Etkinlikileri kapsamında Sınıf Süsleme Yarışmasında 5-B ve 7-C sınıflarımız birinci olmuştur.

Mrt

Okulumuz öğretmenleriyle Ramazan öncesi yemek etkinliği gerçekleştirdik.

Şbt

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün  6 Şubat depreminin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği anma programı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı sayın Nazif Yılmaz' ın katılımıyla Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk konferans salonunda gerçekleşmiştir. Okulumuz öğretmenlerinden Melike Demir'in de eserleriyle katılım gösterdiği sergide depremde kaybettiğimiz tüm canları unutmadık-unutmayacağız mesajı verilmiştir.

Şbt

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu ve anma töreni gerçekleştirildi.

Ock

Eyüp Gökçeimam Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan Kilis Genç Nida Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması ortaokul düzeyinde okulumuz öğrencilerinden Aısha QASSOUM il birincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür eder, öğrencimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mine Yavuz öğrencilerle beraberinde her ay bir kitap olarak düzenlediği kitap tahlil çalışmalarına "Ali Fuad Başgil'in Gençlerle Başbaşa" kitabı ile başlamıştır. Öğrenciler, kitabın kendilerine ufuk açtığını ve metod geliştirdiğini belirtmişlerdir.

Ara

Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Kilis İl Çalıştayı dergisini indirmek için tıklayınız.

Ara

Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Kilis İl Çalıştayı Kilis 7 Aralık Üniversitesi katkılarıyla, İl Özel İdare İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde 19/12/2023 Salı günü gerçekleştirilmiştir.

Çalıştayımıza Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa YILDIZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir ALTAY, İl Müftümüz Alettin BOZKURT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin POLAT, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz, meslek  ve DKAB öğretmenlerimiz katılmıştır.

Türkiye Yüzyılında Din Öğretiminin eğitim öğretim anlamında geliştirilmesi amacıyla düzenlenen bu çalıştayımızda açılış sunumunda Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nedim ÖZ ve Dç. Dr. Mehmet SU konuşmalarını yapmışlardır.

4 Masa halinde yürütülen atölye çalışmaları neticesinde ilimizin sorunları ve çözüm önerileri tüm katılımcılara sunularak verimli bir çalıştay olmuştur.

Başta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin POLAT olmak üzere, emeği geçen tüm eğitimcilerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Ara

Trafik güvenliği konusunda farkındalığın artırılması ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla,Okulumuz öğrencileri Cumhuriyet Meydanında kurulan Mobil Trafik Eğitim Tırı ve Emniyet Kemeri Simülasyon aracını gezmişlerdir.

Ara

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Şule KURTOĞLU tarafından Sanat Sokağı Projesi gerçekleştirilmiştir. Emekleri için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğremenler Günü kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Kas

İl milli eğitim müdür yardımcısı Hüseyin Polat Başkanlığında ilimiz din öğretimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürleri ile halk eğitim merkezi müdürüne hayırlı olsun ziyareti yapıldı.