T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KİLİS / MERKEZ - İl Özel İdare İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

May

Okulumuz öğrencileri ile Mustafa Kın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilmistir. Lise bünyesinde bulunan bölümler hakkında atölye hocaları tarafından öğrencilere yerinde bir tanitim yapilmiştir. Okul bünyesindeki kuaförcülük, hasta ve yaşlı  bakımı, bilişim teknolojileri,  çocuk gelişimi ve moda tasarımı bu gezi kapsamında tanıtılan bölümlerdir.

Nis

Sınav Dönemi Ebeveynligi ile ilgili uzman görüşlerinin velilere iletilmesi için veli toplantisi yapılmıştır ve bu rehber okul rehber ogretmeni tarafından veliler LGS hakkında bilgilendirilmiş tır.

Nis

Rehberlik servisi tarafı tarafından Dikkat ve Odaklanma temalı öğrencilere yönelik seminer çalışması düzenlenmiştir.

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili 1 günlük yerinde gözlem yapmalarına imkan sağlamak amacıyla Kilis ilinde bulunan Mübeccel-Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesi müdürü  Fatih Menceloğlu ziyaret edilmistir. Bu çalişma kapsamında Fatih Menceloğlu yapmış olduğu meslegin kariyer gelişiminden bahsetmiştir.

Mrt

Kazanım değerlendirme sınavları yapılmaktadır.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimize okulumuz öğretmenleri tarafından özel dersler verilmektedir. Öğrencilerimizin anlamadıkları konular tekrar edilmekte, yapamadıkları sorular çözülmektedir.

Mrt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü baskanliğinda, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle il toplantısı gercekleştirilmiştir.

Toplantı tutanağını indirmek için tıklayınız.

Mrt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü baskanliğinda, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle il toplantısı gercekleştirilmiştir.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz ile okul tanıtım gezileri yaptık.

Şbt

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencileri ile Kilis gençlik Merkezi’nde bulunan deneyap atölyesine gezi düzenlenmiş olup, öğrencilerimiz bilgilendirilmiş ve yönlendirme yapılmıştır.

 

Bize bu gezi sırasında yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdür yardımcısı Mehmet Alkan’a ve tanıtım yapan Müslüm Yavuzkurt a çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden LGS ye hazırlananlara kazanım değerlendirme sınavıımızı yaptık.

Şbt

8.siniftaki akademik başarısı düşük öğrencilerin velileri ile okulda, sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince sorunların çözümüne yönelik değerlendirme yapılmıştır. Ayrıca bu toplantı ile veliler HEDEF LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili bilgilendirilmiştir.

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince velilere toplantı yapılmıştır. Bu toplantıda yapılan deneme sınavları analizleri yapılmış ve veliler bilgilendirilmiştir.

Şbt

Okul rehber öğretmenleri tarafından okulumuz öğrencilerine okul başarısını arttırmaya yönelik seminer çalışması yapılmıştır.

Şbt

Okul Müdürü Tayfun ÇETİN tarafından Deneme sınavı öncesi motivasyon konuşması yapıldı.